1. Un bon inici de dia es afegir un complement a l’esmorzar, al iogurt, als cereals…
  2. Com a postres imprescindibles, acompanyades d’altres fruits secs i deshidratats com panses i figues són exquisides. 
  3. Fes pastissos, galetes i barretes energètiques amb farina d’ametlla.  La farina d’ametlla en pell és la més indicada, ja que aporta tota la fibra i els nutrients, és la més gustosa. Link receptes
  4. Escampa-les a les amanides, són una molt bona opció.
  5. Afegeix una cullerada als batuts per a obtenir un extra de nutrients.
  6. Afegeix una cullerada a les sopes per a afegir una mica de proteïna y ajudar-te a sentir-te tip.
  7. Fes una bona picada d’ametlla, all i julivert i afegeix-ho a la cassola o al forn els 10 últims minuts de cocció, potenciarà i canviarà el gust de tots els teus plats. 
  8. Utilitza-la com a substitutiu de qualsevol farina per a rebosteria, recomanada per a dietes sense gluten.
  9. Fes llet d’ametlla, una bona beguda vegetal i amb la quantitat d’ametlla que tu triïs. Es fàcil, econòmic i natural, aprèn-ne.
  10. I per últim, pots fer-les activades. Porta-les amb tu per a menjar-ne durant el dia. Es un forma molt nutritiva i efectiva per pal·liar la gana a qualsevol moment del dia.