0
0

Sobre nosaltres

Sobre Nosotros - Mediterranuts

Mediterranuts es va fundar el 2014 com a projecte per a donar suport a productors d’ametlles de les terres de Ponent. Va heretar el projecte de la Família Sendrós que des del 1964 compraven i trencaven les ametlles dels productors de l’entorn. 

 

Mediterranunts ha anat creixent i evolucionant. Actualment els membres del grup són agricultors, tècnics agrònoms i emprenedors de les zones de l’Oest, Sud, Centre de Catalunya i la Franja.

Som productors, trenquem i processem a les dues centrals ubicades a La Granadella i Lleida per oferir totes les varietats d’ametlles en pell, repelada i processada.

 

Elaborem l’ametlla i vetllem per mantenir un elevat estàndard de qualitat. El control dels processos i la traçabilitat són elements clau per a obtenir bons resultats. L’experiència, el coneixement i la millora continua ens permet obtenir unes ametlles seleccionades i d’excel·lents característiques organolèptiques.

Sobre Nosotros - Mediterranuts
Sobre Nosotros - Mediterranuts

El cultiu i la distribució del producte de la terra permet el desenvolupament social i sostenible de la nostra regió. Aquest projecte es planteja per a donar sortida a la producció cap a tots els indrets d’Europa. Des de l’ORIGEN treballem per acostar l’ametlla a casa vostra i als vostres obradors.

Dedicats plenament al processat i elaboració hem esdevingut especialistes en conèixer les ametlles. Sense perdre de vista els nostres orígens combinem la tradició del treball dur i metòdic del camp amb el “saber fer” dels nous mètodes de producció.