0
0

ARRELS

Venim del camp i busquem fomentar els nostres principis i preservar l’entorn. 

Lluitem per no alterar el medi en què vivim, treballant per una agricultura sostenible, tornant a la terra tot allò que li prenem.

Vetllem per a fer respectar i promoure les Bones Pràctiques Agràries. Un conjunt de pautes orientades a preservar els recursos naturals. A grans trets, els principals objectius són:

 • Conservar suelo

  Conservar el sòl

 • Conservar Biodiversidad

  Conservar la biodiversitat

 • Preservar paisaje

  Preservar el paisatge

 • Conservar fauna

  Conservar la fauna autòctona

 • Conservar agua

  Conservar l'aigua

 • Lucha contaminación nitratos

  Lluitar contra la contaminació per nitrats

 • Evitar dispersión fitosanitarios

  Evitar la dispersió de productes fitosanitaris

Organitzem activitats de formació per tal de difondre el coneixement cap a mètodes de cultiu Ecològics i Regeneratius. Recompensem l’esforç dels productors que opten per aquest sistema d’agricultura.

SOM PRODUCTORS D’ALIMENTS

Per que som productors d’aliments, vetllem per mantenir un elevat estàndard de qualitat.

Per que sabem el que es un bon producte, cuidem fins a l’últim detall en cada etapa de la producció.

El trencat i repelat són processos senzills. Coneixem l’ametlla i apliquem a cada varietat els ajustos necessari per a extreure’n el gra mantenint les màximes característiques organolèptiques.

CAMÍ A L’AUTOSUFICIENCIA

Plaques solars a les teulades ens proporcionen l’electricitat que necessitem.

La combustió de la closca d’ametlla que trenquem ens proporciona el calor per al procés de repelat.

Carreguem els vehicles elèctrics amb la l’electricitat que produïm.

Anem fent passos per avançar en l’autosuficiència.

És el nostre objectiu.

MENTALITAT LOCAL - SIMPLIFIQUEM LA VENDA

Ens preocupa especialment la petjada de carboni degut a l’enviament de productes a través de missatgeria.

Es per aquest motiu que POTENCIEM:

Les compres conjuntes i les compres anuals, per a minimitzar el cost de l’enviament.

Les compres coherents, evitant les entregues de màxima urgència.

Els fruits secs conserven la qualitat i les propietats organolèptiques durant llargs períodes de temps i això permet augmentar les quantitats a cada compra i espaiar-ne la periodicitat.

Pensem en el futur, siguem sostenibles!

DONAR A CONIXER LA BONA AMETLLA, APENDRÀS A VALORAR-LA

Treballem per acostar el producte cap a tu i mostrar-te la bona ametlla. Cada aplicació i elaboració necessita un tipus d’ametlla i qualitat idònia. Fem el producte a mida de les necessitats de cadascú. 

Si sabem quina es la teva necessitat podrem aconsellar-te per a que facis servir un producte qualitat-preu competitiu. Aprenem conjuntament.

WIN WIN

Estem compromesos a transformar el producte i comercialitzar-lo al mercat nacional i a l’exportació intentant mantenir un preu just per al productor eliminant els comissionistes i distribuïdors finals.

El nostre objectiu: DESINTERMEDIAR

ETICAMENT RESPONSABLES

Tenim el deure de produir de manera responsable. Volem garantir que els nostres mètodes i els dels nostres proveïdors s’ajustin a valors i normes respectuoses.

Hem definit uns principis sobre els quals ens agrada debatre i innovar. Els tenim en constant evolució, busquem una millora continua sobre:

La salut i l’entorn de treball.

Igualtat d’oportunitats.

Estàndards ètics. 

Requisits legals i normativa de qualitat alimentària. 

Ús responsable de recursos i matèries primeres.

  Vols que ens posem en contacte amb tu?


  Mediterranuts t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant aquest formulari seran tractades per MEDITERRANUTS CAT, S.L. (Mediterranuts) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar la sol·licitud que fas en aquest formulari de contacte. La legitimació es fa a través del consentiment de l'interessat. Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Cyberneticos (proveïdor de hosting de Mediterranuts). Cyberneticos està ubicat a UE, a Espanya, un país el nivell de protecció del qual són adequats segons Comissió de la UE. El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@mediterranuts.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: mediterranuts.cat, així com consultar la nostra política de privadesa.